معرفی بهترین شرکت تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی تهران
در طول تاریخ و با گذر زمان تا به امروز دندانپزشکی یکی از اساسی ترین و مهم ترین رشته های پزشکی محسوب می شود که تعداد مراجعه کنندگان به آن بسیار زیاد است. ابزارآلات و تجهیزات دندانپزشکی نیز از بنیادی ترین بخش های یک مطب می باشد که شناخت کامل و آشنایی با کاربرد هر یک از آن ها ضروری بوده و می تواند تسلط پزشک را نشان دهد.
به علاوه کارکرد صحیح این تجهیزات سبب می شود تا دندانپزشک به درستی کار خود را انجام دهد تا رضایت مندی مشتری را به همراه داشته باشد. از این رو تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی به عنوان یکی از مشاغل پر در آمد در حوزه تعمیرات می باشد. افزون بر این، در طول استفاده پزشک از تجهیزات دندانپزشکی حداقل یک بار در سال به چنین حرفه ای جهت تعمیر ابزارآلات و بررسی عملکرد صحیح آن ها نیاز دارد.
ما در این مقاله قصد داریم تا به شما عزیزان بهترین شرکت تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی تهران و انواع ابزارآلات و تجهیزات مورد نیاز در زمینه دندادنپزشکی معرفی نماییم.
جهت مطالعه و فهم بیشتر ادامه مطالب با ما همراه باشید.
آشنایی با انواع تجهیزات دندانپزشکی
تمامی تجهیزات دندانپزشکی در طبقات ابزار های دستی، انگشتی، پریودنتال، ماشینی و ترمیم آمالگام تقسیم بندی می شوند. ابزارآلات مورد نیاز در زیمنه دندانپزشکی زیر مجموعه یکی از این گروه ها قرار می گیرند. در این بخش به تقسیم بندی انواع تجهیزات دندانپزشکی می پردازیم.
ابزارآلات پریودنتال
این گروه از تجهیزات دندانپزشکی شامل موارد زیر است:
اسکالر ها و جرم گیر های سبک
این تجهیزات در زمینه رفع رسوبات و جرم های نرم سطحی کاربرد دارند. اسکالر ها جرم گیر های سبک در سه نوع موجود هستند که عبارتند از:
- MF 4/5
- Drury scalers
- Fine excavators
اسکالر ها و جرم گیر های پیشرفته
برای برداشتن جرم ها و لکه های سنگین استفاده از جرم گیر های سبک توصیه نمی شود. در عوض نوع پیشرفته تر از اسکالر تولید شده است که با نام اسکالر های هوی شناخته می شود. انواع اسکالر های پیشرفته شامل موارد زیر است:
- Scaler 152
- Jacquette 1
- Jacquette 2
- Jacquette 3
- American pattern B
- Excavator
- Hoe scaler
- Cushion scaler
کورت ها
- کورت های یونیورسال یکی از تجهیزات پریودنتال دندانپزشکی محسوب می شود که قادر به تراشیدن و حذف رسوبات، از بین بردن رنگ زرد از روی دندان ،تراش سطوح بالا و زیر لثه ای و رفع بافت نرم پوشاننده پاکت پریو یا سطح ریشه می باشد.
- گریسی کورت ها که به شکل نیم دایره ای مسطح شاخته شده است، دارای یک لبه پایین تر از دیگری است. از زاویه ی ۷۰ درجه تا سطح ریشه دندان استفاده می شود.
ابزار های ترمیم آمالگام | شرکت تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی تهران
تجهیزات ترمیم آمالگام شامل ۵ ابزار زیر است که در این قسمت به تشریح آن ها می پردازیم.
کندانسور Condenser
جهت فشردن و متراکم کردن مواد ترمیمی درون حفره دندان کارایی دارد.
کارور Dental Carver
کارور یکی از ابزاری است که شکل و سطح دندان را بعد از قرار دادن ماده ترمیمی شبیه به دندان طبیعی فرم می دهد. رایج ترین و پرکاربرد ترین نوع کارور، کارور لوزی می باشد.
برنیشر Burnisher
این وسیله وظیفه صاف نمودن، شکل دهی و پالیش یا پرداخت آمالگام قبل از سفت شدن را بر عهده دارد. اشکال متنوعی از آن وجود دارد که نوع توپی برنیشر پرکاربرد تر است.
الواتور Elevator
هنگامی که با تشخیص پزشک تصمیم بر خارج کردن دندان یا ریشه های دندان شد، برای لق کردن دندان از طریق قطع اتصالات بافت نرم (لثه) و اتصالات دندان و استخوان اطراف آن از این ابزار استفاده می شود. این عمل باعث شل شدن و خروج راحت تر دندان خواهد شد.
فورسپس Forceps
در مرحله خارج کردن دندان بعد از لق شدن آن به وسیله الواتور و جداسازی دندان از بافت لثه، این ابزار دندان را از داخل استخوان خارج می کند. به صورت کلی نوک فورسپس های فک بالا به صورت مستقیم در امتداد دسته قرار می گیرد. اما نوک فورسپس های فک پایین نسبت با دسته یک زاویه تقریباً ۹۰ درجه می سازد.